Βασικό μας μέλημα η Ποιότητα

Βασικός στόχος της Αγγελάκης Α.Ε. είναι η ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ανάπτυξης ενός συστήματος ολικής ποιότητας, το οποίο περιλαμβάνει:

Επιθυμία της επιχείρησης είναι η προσφορά στους καταναλωτές, προϊόντων με απολύτως διασφαλισμένη ποιότητα και υγιεινή. Μια συστηματική προσέγγιση για την ασφάλεια και την εν γένει ποιότητα του κρέατος ξεκινά από την φάρμα γεννητόρων, συνεχίζεται στην εκκόλαψη και την τοποθέτηση των νεοσσών στους θαλάμους εκτροφής και στη συνέχεια στο πτηνοσφαγείο και ολοκληρώνεται κατά την παράδοση στα εμπορικά καταστήματα και τον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή, όπως ακριβώς ορίζει η Λευκή Βίβλος της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα (from farm to fork).

Η Αγγελάκης έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή των παρακάτω προτύπων:

Πρότυπο IFS FOOD V8

Πρότυπο Ασφαλείας IFS FOOD V8

Μία νέα, πολύ σημαντική, διεθνή πιστοποίηση έλαβε η Αγγελάκης ΑΕ από την EUROCERT, έναν από τους κορυφαίους φορείς  πιστοποίησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το IFS FOOD V8, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως, πετυχαίνοντας το υψηλότερο επίπεδο βαθμολογίας με ποσοστό 97,55%.

Διεθνές πρότυπο FSSC.22000

Διεθνές πρότυπο FSSC.22000

Πρότυπο Ασφαλείας Τροφίμων FSSC 22000, Version 4.1 – GFSI Standard

Διεθνές πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων σύμφωνα με το οποίο παρέχονται αποδείξεις για τον επαρκή έλεγχο των διαδικασιών και την τηρηση των προδιαγραφων που εχουν τεθεί.

Αυτό γίνεται πράξη μέσα από την εφαρμογή του Διεθνούς προτύπου FSSC 22000 version 4.1.

Agrocert

Agrocert

Πιστοποιηση Agrocert – Προϊόντα Ειδικών Πτηνοτροφικών Εκτροφών

Βάση αυτού η εταιρεία δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυτικές ύλες (σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βρώσιμο σογιέλαιο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία), στο 100% της παραγωγής της. Η φυτική προέλευση των σιτηρεσίων ελέγχεται εκτός από το φορέα πιστοποίησης και από την εταιρεία. Και επειδή η ποιότητα και η γεύση του κοτόπουλου βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη διατροφή του, ελέγχουμε κάθε παρτίδα δημητριακών για να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που έχει θέσει η εταιρεία.

Agrocert

Διεθνής Διάκριση για δύο προϊόντα της Αγγελάκης ΑΕ

Δύο από τα προϊόντα της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ «Το Ελαιοπουλάκι» και «Το Χωρικό» έλαβαν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Αστέρων στη διοργάνωση του INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE 2019 που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

dun & bradstreet Aggelakis profile

dun & bradstreet Aggelakis profile