Επιθυμία της επιχείρησης είναι η προσφορά στους καταναλωτές, προϊόντων με απολύτως διασφαλισμένη ποιότητα και υγιεινή. Μια συστηματική προσέγγιση για την ασφάλεια και την εν γένει ποιότητα του κρέατος ξεκινά από την φάρμα γεννητόρων, συνεχίζεται στην εκκόλαψη και την τοποθέτηση των νεοσσών στους θαλάμους εκτροφής και στη συνέχεια στο πτηνοσφαγείο και ολοκληρώνεται κατά την παράδοση στα εμπορικά καταστήματα και τον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή, όπως ακριβώς ορίζει η Λευκή Βίβλος της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα (from farm to fork).

 

 Διεθνές πρότυπο FSSC.22000

Διεθνές πρότυπο FSSC.22000

Αυτό γίνεται πράξη μέσα από την εφαρμογή του Διεθνούς προτύπου FSSC 22000:2013.

 Agrocert

Agrocert

Πιστοποίηση Agrocert

Η βάση όμως της ποιότητας στο κοτόπουλο παρέχεται από τη σωστή διατροφή των πουλερικών. Σύμφωνα με την πιστοποίηση για προϊόντα Ειδικής Πτηνοτροφικής Εκτροφής του AGROCERT (Οργανισμός Πιστοποίησης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Γεωργίας) που διαθέτει η επιχείρηση από το 2001, δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυτικές ύλες (σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, 100% ραφιναρισμένο για ανθρώπινη χρήση σογιέλαιο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία). Η φυτική προέλευση των σιτηρεσίων ελέγχεται εκτός από το φορέα πιστοποίησης και από την εταιρεία με επιτόπιες επισκέψεις και μικροβιολογικές αναλύσεις. Η εταιρεία παράγει αποκλειστικά κοτόπουλα ταϊσμένα με 100% φυτικές τροφές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Διεθνής Διάκριση

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015 (Superior Taste Award) και την μεγαλύτερη διάκριση τριών αστεριών έλαβε στο διεθνή θεσμό Superior Taste Award το μαριναρισμένο κοτόπουλο από τις Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη. Το προϊόν ξεχώρισε για την ανώτερη ποιότητά του, την ιδιαίτερη εμφάνιση του και την εξαιρετική γεύση του.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και γευσιγνώστες που προέρχονται από τις 15 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την Αγγελάκης αφού προέκυψε έπειτα από ενδελεχή και αμερόληπτη αξιολόγηση, από κορυφαίους επαγγελματίες της γαστρονομίας, της ποιότητας και της γεύσης μίας ευρείας γκάμας προϊόντων, με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής».

 Διεθνές Βραβείο Ποιότητας Γεύσης

Διεθνές Βραβείο Ποιότητας Γεύσης

 dun & bradstreet Aggelakis profile

dun & bradstreet Aggelakis profile