Η Εταιρεία

You are here: Home / Η Εταιρεία

Αγγελάκης ΑΕ: Μία οικογενειακή υπόθεση

 

Το 1962, ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη, δημιούργησαν μια μικρή οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση στη Χαλκίδα.
Σταδιακά, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά άλλαξαν και δημιουργήθηκαν νέες, μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες από την πλευρά του καταναλωτικού κοινού.

Η δυναμική είσοδος της νέας γενιάς της οικογένειας Αγγελάκη το 1992, οδήγησε στην εξέλιξη της επιχείρησης σε μία σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική πτηνοτροφική μονάδα αλλά διατηρώντας παράλληλα τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης.

Τότε ήταν που ιδρύθηκε η Αγγελάκης Α.Ε. και το ίδιο διάστημα κατασκευάστηκε ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην περιοχή του Πούρνου Εύβοιας.

Η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, μπήκαν δυναμικά στην επιχείρηση και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ανέλιξη της Αγγελάκης Α.Ε. σε μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής νωπού κοτόπουλου.

Σήμερα, τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης.

“Οι εικόνες της παιδικής ηλικίας, μας χαρακτηρίζουν και μας ακολουθούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Για εμένα που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ελληνική επαρχία, αναμνήσεις μου είναι οι γεύσεις και τα αρώματα. Ανατράφηκα με τις παραδόσεις του τόπου μας και με αυτές πορεύομαι μέχρι σήμερα. Από τη στιγμή που ανέλαβα το οικογενειακό μας πτηνοτροφείο, δούλεψα με μεράκι αλλά και φρεσκάδα, διατηρώντας παράλληλα την ίδια παραδοσιακή “οικογενειακή” φιλοσοφία. Σεβασμός στον άνθρωπο, προσήλωση στις αξίες της επιχείρησης, έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής, συνεχής ανανέωση μεθόδων και προϊόντων. Η ποιότητα για εμάς δεν “θυσιάζεται” ποτέ στο “βωμό” της ποσότητας. Επιδιώκουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία”.

Θάνος Αγγελάκης
Οικογένεια Αγγελάκη

Οικογένεια Αγγελάκη