Γεύτηκα ένα προϊόν που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ήξερα για το κοτόπουλο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η τέχνη ενός καλού τεχνίτη απογειώνει τη γεύση όταν και η πρώτη ύλη είναι καλή. Αυτή η ανωτερότητα του κοτόπουλου Αγγελάκης με έπεισε μετά από «μόνο ψάρι» να μπω στην κουζίνα και να «παίξω» με το κοτόπουλο

Λευτέρης Λαζάρου
Σεφ
Ευτύχης Μπλέτσας

Η εταιρεία Αγγελάκης, με μια τολμηρή συμβολική κίνηση, παρακάμπτει την περιοχή της διαφημιστικής γραφιστικής και αναζητεί το νέο της λογότυπο, δηλαδή το «πρόσωπό της» στα μάτια των καταναλωτών, στο χώρο της αυθεντικής εικαστικής δημιουργίας όπου η μοναδικότητα λειτουργεί ακόμα και η έμφαση δίνεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία δηλώνει με παρρησία την ιδιαιτερότητά της, θυμίζοντάς μας ότι όπως η γεύση της τέχνης είναι μοναδική, άλλο τόσο μοναδική μπορεί να είναι και η τέχνη της γεύσης αν συντηρηθεί η ποιότητά της και δεν βυθιστεί οριστικά στο τέλμα της ταχυφαγίας και της «σχετικά ομοιόμορφης» διατροφής.

Ευτύχης Μπλέτσας
Συγγραφέας, Μουσικός, Foodmusic chef, Food Expert και Life Coach Διατροφής και Θετικής Ενέργειας
Άνδρεας Κωνσταντόπουλος

Η πρόσφατη κυκλοφορία στην αγορά ενός κοτόπουλου που διατρέφεται με τροφές εμπλουτισμένες με αγνό ελαιόλαδο, και κυκλοφορεί στην αγορά ως “Ελαιοπουλάκι” θα διευκολύνει τα Ελληνόπουλα να μεγαλώσουν διατροφικά σωστά.

Άνδρεας Κωνσταντόπουλος
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας

Είναι λίγος καιρός που δοκίμασα το κοτόπουλό σας, η αλήθεια οφείλω να ομολογήσω από ‘λάθος’ του συζύγου μου όταν πήγε στο σούπερ μάρκετ μόνος! Ευτυχώς όμως εξαιτίας αυτού του λάθους ανακαλύψαμε το πραγματικά μοναδικό προϊόν σας! Είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε μήνυμα σε μια εταιρεία, κι αυτό γιατί πρώτη φορά νιώσαμε την ανάγκη να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την ποιότητα, την πραγματικά μοναδική γεύση που έχουν τα προϊόντα σας! Έχουμε μόλις αποκτήσει το μωρό μας και έτσι είναι ακόμη περισσότερο σημαντικό για εμάς να ανακαλύψουμε ποιοτικά προϊόντα για την μελλοντική διατροφή του! Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα σας, οφείλω να πω πως πρώτη φορά είναι αληθινά όλα όσα γράφετε, για τη γεύση, την τρυφεράδα, την μυρωδιά και την νοστιμιά που έχουν τα κοτόπουλά σας! Και πράγματι απέχουν μακράν των ανταγωνιστών σας! Συνεχίστε έτσι! Εμάς μας απομένει να δοκιμάσουμε το ‘ελαιοπουλάκι’ που είδα σήμερα εδώ στη σελίδα σας! Και πάλι συγχαρητήρια!

Ειρήνη Φωτίου
Καταναλωτής

Επειδή θεωρώ οτι στην εμπορική δύσκολη εποχή που διανύουμε, σωστό και πρέπον είναι να αναγνωρίζουμε την καλή και ορθή λειτουργία ελληνικών εταιρειών. Είμαι καταναλωτής και σας συγχαίρω για την ποιότητα σας στα κοτόπουλα! Εύχομαι στη διατήρηση της ποιότητας σας και της λειτουργίας σας. Καλή δύναμη.

Ζωή Κότση
Καταναλώτρια