Θάνος Αγγελάκης

Θάνος Αγγελάκης

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Ο Θάνος Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης – Οργάνωσης Επιχειρήσεων, ενώ την περίοδο 2002 - 2003 έκανε μεταπτυχιακό ΜΒΑ στην ΕΕΔΕ.
Ταξιάρχης Αγγελάκης

Ταξιάρχης Αγγελάκης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ο Ταξιάρχης Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Το 1992 έγινε Διευθυντής του νεόκτιστου πτηνοσφαγείου της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε ενώ από το 2004 ανέλαβε και την Διεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής.
Νεκταρία Αγγελάκη

Νεκταρία Αγγελάκη

OPERATIONS MANAGER
Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία και σε άλλες εταιρείες, επιστρέφει στην οικογενειακή επιχείρηση το 1997 αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες Υπεύθυνης Ελέγχου Προμηθευτών, Πληρωμών και Εξαγωγών.
Θωμάς Μαζαράκης

Θωμάς Μαζαράκης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
Η ενασχόληση του με την εταιρεία Αγγελάκης ξεκινάει το 1997, όπου ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή του πορεία, ως εξωτερικός σύμβουλος, αναλαμβάνει την επίβλεψη του τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων.
Μάρω Σιμιτοπούλου

Μάρω Σιμιτοπούλου

R&D MANAGER
Με εξειδικευμένες γνώσεις στην κατεύθυνση της Ζωϊκής Παραγωγής, καθώς αυτό αποτελούσε το κεντρικό της ενδιαφέρον, ξεκίνησε στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στο τέλος του 2008.
Έλενα Καραγιάννη

Έλενα Καραγιάννη

COMMERCIAL DIRECTOR
Το 2004 αναλαμβάνει την θέση της Υπεύθυνης Πωλήσεων. Μέσα σε ένα χρόνο αναλαμβάνει και τον τομέα του Marketing της εταιρείας.
Ειρήνη Χαλκιά

Ειρήνη Χαλκιά

MARKETING MANAGER
Ανέλαβε από τον Ιανουάριο του 2021 τον ρόλο της Marketing Communications Manager, με βασική αποστολή την δημιουργία και υλοποίηση της στρατηγικής Marketing & Επικοινωνίας .
Κρυσταλλία Θεοφίλου

Κρυσταλλία Θεοφίλου

SALES EXECUTIVE
Η Κρυσταλλία Θεοφίλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη, Εύβοιας. Με σπουδές στη μηχανογραφημένη λογιστική καταπιάστηκε από πολύ νωρίς με Διοικητικές εργασίες σε διαφορετικούς χώρους.
Αντώνιος Ρωμανός

Αντώνιος Ρωμανός

NATIONAL SALES MANAGER
Ο Αντώνης Ρωμανός είναι στέλεχος πωλήσεων με σημαντική εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, αλλά και ελληνικές εταιρίες με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους. Ενδεικτικά έχει διατελέσει προϊστάμενος πωλήσεων και υποδιευθυντής καταστήματος στη Citibank, όπως επίσης και Senior Sales Executive στη LeasePlan Ελλάδος. Έχει πτυχίο στη Στατιστική & Αναλογιστική-Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και μεταπτυχιακό τίτλο...
Παναγιώτης Ζωντός

Παναγιώτης Ζωντός

ANIMAL PRODUCTION MANAGER
Εξειδικεύτηκε στο Health & Welfare των κοτόπουλων γι αυτό και η Αγγελάκης Α.Ε. αποτέλεσε τον ιδανικό σταθμό για την αρχή της επαγγελματικής του πορείας.