Θάνος Αγγελάκης

Θάνος Αγγελάκης

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Ο Θάνος Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης – Οργάνωσης Επιχειρήσεων, ενώ την περίοδο 2002 - 2003 έκανε μεταπτυχιακό ΜΒΑ στην ΕΕΔΕ.
Ταξιάρχης Αγγελάκης

Ταξιάρχης Αγγελάκης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ο Ταξιάρχης Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Το 1992 έγινε Διευθυντής του νεόκτιστου πτηνοσφαγείου της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε ενώ από το 2004 ανέλαβε και την Διεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής.
Νεκταρία Αγγελάκη

Νεκταρία Αγγελάκη

OPERATIONS MANAGER
Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία και σε άλλες εταιρείες, επιστρέφει στην οικογενειακή επιχείρηση το 1997 αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες Υπεύθυνης Ελέγχου Προμηθευτών, Πληρωμών και Εξαγωγών.
Θωμάς Μαζαράκης

Θωμάς Μαζαράκης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
Η ενασχόληση του με την εταιρεία Αγγελάκης ξεκινάει το 1997, όπου ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή του πορεία, ως εξωτερικός σύμβουλος, αναλαμβάνει την επίβλεψη του τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων.
Μάρω Σιμιτοπούλου

Μάρω Σιμιτοπούλου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Με εξειδικευμένες γνώσεις στην κατεύθυνση της Ζωϊκής Παραγωγής, καθώς αυτό αποτελούσε το κεντρικό της ενδιαφέρον, ξεκίνησε στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στο τέλος του 2008.
Έλενα Καραγιάννη

Έλενα Καραγιάννη

SALES & MARKETING DIRECTOR
Το 2004 αναλαμβάνει την θέση της Υπεύθυνης Πωλήσεων. Μέσα σε ένα χρόνο αναλαμβάνει και τον τομέα του Marketing της εταιρείας.
Κρυσταλλία Θεοφίλου

Κρυσταλλία Θεοφίλου

SALES EXECUTIVE
Η Κρυσταλλία Θεοφίλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη, Εύβοιας. Με σπουδές στη μηχανογραφημένη λογιστική καταπιάστηκε από πολύ νωρίς με Διοικητικές εργασίες σε διαφορετικούς χώρους.
Δημοσθένης Σπυράτος

Δημοσθένης Σπυράτος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Διπλωματούχος χημικός μηχανικός του ΕΜΠ με εξειδίκευση σε Tεχνολογία Tροφίμων και Bιοτεχνολογίες, με άριστη γνώση σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Συστήματα Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 9001, ISO 22000, BRC, IFS etc.).
Αντώνιος Ρωμανός

Αντώνιος Ρωμανός

SALES MANAGER
Ο Αντώνης Ρωμανός είναι στέλεχος πωλήσεων με σημαντική εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, αλλά και ελληνικές εταιρίες με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους.
Σάββας Δημητριάδης

Σάββας Δημητριάδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Από τα μέσα του 2015 εργάζεται ως Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης του τομέα της Ζωικής Παραγωγής στην «Αγγελάκης ΑΕ», με πρωτεύοντα σκοπό την εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων διαχείρισης των πτηνοτροφικών μονάδων.