Ελαιοπουλάκι

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Ελαιοπουλάκι
 Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

 Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

 Ελαιοπουλάκι Κοπανάκι

Ελαιοπουλάκι Κοπανάκι

 Στήθος Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Στήθος Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

 Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Όταν το κοτόπουλο Αγγελάκη ανακάλυψε το ελαιόλαδο έγινε Ελαιοπουλάκι

Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μόνο κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές και 2% αγνό ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο πιάτο μας: Ένα κοτόπουλο πιο τρυφερό, πιο νόστιμο και ασφαλώς πιο υγιεινό.

Οι πιστοποιήσεις του..
Το Ελαιοπουλάκι μεγαλώνει σε φάρμες της Εύβοιας σύμφωνα με τις διαδικασίες ποιότητας, που ακολουθεί η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ

Είναι πιστοποιημένο από τον AGROCERT για 100% φυτική διατροφή και για προσθήκη 2% αγνού ελαιόλαδου, ενώ η μοναδική διαδικασία παραγωγής του προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τα μυστικά του…
Η διατροφή του κοτόπουλου είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητά του. Στο Ελαιοπουλάκι, οι αγνές φυτικές τροφές εμπλουτίζονται με 2% ελαιόλαδο. Χάρις τα πολύτιμα συστατικά του ελαιόλαδου το κρέας του κοτόπουλου γίνεται πιο νόστιμο και τρυφερό ενώ διαφοροποιούνται τα λιπαρά οξέα του. Ως γνωστό, το λάδι της ελιάς σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το ιχνοστοιχείο σελήνιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.

Ευεργετικές ιδιότητες!
Το Ελαιοπουλάκι έχει κρέας πλούσιο σε σελήνιο. Το σελήνιο είναι ένα θεμελιώδους σημασίας ιχνοστοιχείο για την υγεία του ανθρώπου. Καταναλώνοντας μόλις 100γρ Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε το 49% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

  • Στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας
  • Στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • Στην πρόληψη της οξείδωσης των κυττάρων (αντιοξειδωτική δράση)

Αν αναζητάτε λοιπόν μια νέα gourmet εμπειρία στην καθημερινότητά σας, με πρόσθετα οφέλη για τον οργανισμό σας, δοκιμάστε το Ελαιοπουλάκι.