Μπιφτέκι Κοτόπουλου

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Μυστικές Συνταγές / Μπιφτέκι Κοτόπουλου

Μπιφτέκι Κοτόπουλου

 Μπιφτέκι Κοτόπουλου

Μπιφτέκι Κοτόπουλου

Χειροποίητο Μπιφτέκι από φιλέτο κοτόπουλου Αγγελάκης και αγνά υλικά με την μυστική συνταγή της κας Παναγιώτας προψημένο.

Περιέχει: Φιλέτο κοτόπουλου, Φρυγανιά, Κρεμμύδι, Αλάτι, Καρυκεύματα

Ενδεικτικό βάρος: 550gr

Τρόπος Παρασκευής

  • Σε προθερμασμένο φούρνο: στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 20′ στους 180˚C.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι: προσθέτουμε λιγο νερό και 1 κουταλιά του γλυκού λάδι και αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 20′ σε μέτρια φωτιά. Στα μισά του χρόνου γυρίζουμε τα μπιφτέκια.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Στο μπιφτέκι χρησιμοποιείται κιμάς από ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου.
  • Πλάθεται στο χέρι μόνο αγνά υλικά όπως ψωμί, χυμός φρέσκιας ντομάτας, μπαχαρικά, χρησιμοποιώντας τη Μυστική Συνταγή της κυρίας Παναγιώτας Αγγελάκη.
  • Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης.
  • Χρειάζεται μόνο 20΄ψησιμο διότι είναι προψημένο.
  • Θερμίδες ανά 100gr: 196cal (819kJ)

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντηρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Συστατικά
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE
  • Αριθμός Θαλάμου Εκτροφής

Συνταγές

Φτερούγες κοτόπουλου γιουβέτσι
Μπιφτέκια κοτόπουλου με σάλτσα μανιτάρια
Ρολό κοτόπουλο της νοικοκυράς
Μαριναρισμένο κοτόπουλο στο φούρνο με ρύζι