Παρουσίαση ανανεωμένου εταιρικού προφίλ

Παρουσίαση ανανεωμένου εταιρικού προφίλ
Παρουσίαση της Ανανεωμένης Εταιρικής Ταυτότητας στο Μουσείο Μπενάκη

Παρουσίαση της Ανανεωμένης Εταιρικής Ταυτότητας στο Μουσείο Μπενάκη

Στο Μουσείο Μπενάκη στο Κολωνάκι έγινε η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου εταιρικού προφίλ της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. παρουσία δημοσιογράφων από όλα τα ΜΜΕ, εκπρόσωπων του επιχειρηματικού κόσμου και συνεργατών.

Ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους της χώρας μας, ο Αλέκος Φασιανός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, φιλοτέχνησε το νέο λογότυπο της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ δίνοντας με αυτό τον τρόπο καινούργιο χρώμα και μορφή στην εικόνα μιας επιχείρησης με μακρά ιστορία στο χώρο της πτηνοτροφίας αλλά και όραμα για το μέλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε, Θάνος Αγγελάκης, επεσήμανε:

Εμείς ως επιχείρηση ποτέ δεν προσεγγίσαμε τεχνοκρατικά, στεγνά και στείρα την δραστηριότητά μας. Όπως ένας ζωγράφος εκφράζεται μέσα από τα χρώματα και δημιουργεί εικόνες, έτσι κι εμείς, καθημερινά, αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα, εκφραζόμαστε και δημιουργούμε. Μέσα από το πινέλο του Αλέκου Φασιανού, η τέχνη συνάντησε τη γεύση και την ποιότητα που συνεχώς φροντίζουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή.

Στο πάνελ συμμετείχε και ο Ευτύχης Μπλέτσας, παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «Η κουζίνα της μαμάς» ο οποίος δήλωσε: “Στα ταξίδια μου έχω γνωρίσει και έχω εκτελέσει πολλές συνταγές με κοτόπουλο: γιορτινές, διαιτητικές, πεντανόστιμες. Κάποτε η κότα ζούσε μέσα στο ελληνικό σπίτι και απαιτούσε τη φροντίδα του νοικοκύρη. Σήμερα, σοβαρές εταιρείες με ιστορία στο χώρο φροντίζουν ώστε να υπάρχει άφθονο και ποιοτικό κοτόπουλο στο ράφι του ψυγείου μας, όποτε το τραβάει η όρεξή μας”. O Ευτύχης Μπλέτσας έδωσε επίσης ενδιαφέρουσες ιδέες για ασυνήθιστες συνταγές με βάση το κοτόπουλο από ολόκληρο τον κόσμο.

Από την πλευρά της, η Άννα Παπαγεωργίου, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, τόνισε: “το κοτόπουλο με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει, συμβάλλει σημαντικά στο καθημερινό μας διαιτολόγιο”. Η κα Παπαγεωργίου έδωσε επίσης πολύτιμες συμβουλές για τους τρόπους με τους οποίους είναι καλό να συνδυάζουμε το κοτόπουλο με τις υπόλοιπες ομάδες τροφίμων επισημαίνοντας παράλληλα το ρόλο του κοτόπουλου στην προσπάθεια για την απώλεια βάρους. Χαρακτηριστικό είναι πως αποτελεί ένα από τα βασικά γεύματα των αθλητών αλλά και των παιδιών που πρέπει να τρέφονται σωστά για να αποφεύγονται τα συχνότατα κρούσματα παιδικής παχυσαρκίας που συναντάμε στην εποχή μας.