Θάνος Αγγελάκης

Θάνος Αγγελάκης

Ο Θάνος Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης – Οργάνωσης Επιχειρήσεων, ενώ την περίοδο 2002 - 2003 έκανε μεταπτυχιακό ΜΒΑ στην ΕΕΔΕ.

Ταξιάρχης Αγγελάκης

Ταξιάρχης Αγγελάκης

Ο Ταξιάρχης Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Το 1992 έγινε Διευθυντής του νεόκτιστου πτηνοσφαγείου της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε ενώ από το 2004 ανέλαβε και την Διεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής.

Νεκταρία Αγγελάκη

Νεκταρία Αγγελάκη

Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία και σε άλλες εταιρείες, επιστρέφει στην οικογενειακή επιχείρηση το 1997 αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες Υπεύθυνης Ελέγχου Προμηθευτών, Πληρωμών και Εξαγωγών.

Θωμάς Μαζαράκης

Θωμάς Μαζαράκης

Η ενασχόληση του με την εταιρεία Αγγελάκης ξεκινάει το 1997, όπου ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή του πορεία, ως εξωτερικός σύμβουλος, αναλαμβάνει την επίβλεψη του τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων.

Νίκος Βόπης

Νίκος Βόπης

Ο Νίκος Βόπης, παρά την προδιάθεση και την αγάπη του για το μπάσκετ, από νωρίς στην εργασιακή του πορεία, ασχολήθηκε με την ‘διεθνή καριέρα’ προϊόντων και τον τομέα των εξαγωγών.

Έλενα Καραγιάννη

Έλενα Καραγιάννη

Το 2004 αναλαμβάνει την θέση της Υπεύθυνης Πωλήσεων. Μέσα σε ένα χρόνο αναλαμβάνει και τον τομέα του Marketing της εταιρείας. Από τα μέσα του 2006 έχει υπό τη πλήρη ευθύνη της το τμήμα Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας Αγγελάκης.

Ειρήνη Χαλκιά

Ειρήνη Χαλκιά

Ανέλαβε από τον Ιανουάριο του 2021 τον ρόλο της Marketing Communications Manager, με βασική αποστολή την δημιουργία και υλοποίηση της στρατηγικής Marketing & Επικοινωνίας .

Αντώνιος Ρωμανός

Αντώνιος Ρωμανός

Ο Αντώνης Ρωμανός είναι στέλεχος πωλήσεων με σημαντική εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, αλλά και ελληνικές εταιρίες με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους.

Κρυσταλλία Θεοφίλου

Κρυσταλλία Θεοφίλου

Η Κρυσταλλία Θεοφίλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη, Εύβοιας. Με σπουδές στη μηχανογραφημένη λογιστική καταπιάστηκε από πολύ νωρίς με...