Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Ελαιοπουλάκι / Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

Στήθος Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι
Στήθος Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Το στήθος από το Ελαιοπουλάκι χωρίς κόκκαλο και δέρμα.

Άπαχο αλλά ταυτόχρονα ζουμερό και νόστιμο γιατί είναι Ελαιοπουλάκι.

Έχει τραφεί με 100% φυτικές τροφές βιταμίνες & ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% ελαιόλαδο

Πηγή Σεληνίου

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το πιο χαμηλό σε λιπαρά μέρος του κοτόπουλου.
  • Το πιο ζουμερό, τρυφερό και νόστιμο φιλέτο στήθος, χάρις την διατροφή του με Ελαιόλαδο και καλαμπόκι.
  • Ιδανικό για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες με χαμηλά λιπαρά.
  • Ιδανικό για την διατροφή των παιδιών.
  • Διαφοροποιημένο προφίλ λιπαρών οξέων πλούσια σε Ω9 λιπαρά.
  • Η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος προστατεύεται από Δίπλωμα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Η μερίδα των 100g περιέχει

Ενέργεια Πρωτεΐνες Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα Εδώδιμες ίνες Αλάτι Σελήνιο
104kcal/440kj 22,1g <0,5g <0,2g 1,5g   0,6g <0,1g 0,14g 20μg = 36% της ΔΤΑ*

*ΔΤΑ = Ημερήσια Διατροφική Τιμή Αναφοράς 55μg
Τα παραπάνω διατροφικά στοιχεία αντιστοιχούν σε φιλέτο στήθος κοτόπουλου που ψήθηκε σε φούρνο για 40΄ χωρίς προσθήκη νερού, λαδιού και μπαχαρικών.

Καταναλώνοντας μόλις 100γρ Φιλέτο Στήθος Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε περισσότερο από το 35% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

  • Στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας
  • Στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • Στην πρόληψη της οξείδωσης των κυττάρων (αντιοξειδωτική δράση)
  • Στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

40′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C).

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντήρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ένδειξη «έχει τραφεί με 100% Φυτικές Τροφές, Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο» με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE

Συνταγές

Φιλέτο στήθος κοτόπουλου σε φύλλο χωριάτικο
Κεφτεδάκια κοτόπουλου με μανιτάρια & κόκκινη σάλτσα
Κοτόπουλο Αγγελάκης γεμιστό με μανταρίνια
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου σε γλυκόξινη σάλτσα