Συστατικά
- 300 γραμμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης
- 1 σακουλάκι λαχανικά διάφορα
- 150 γραμμ. γραβιέρα
- 3 τμχ. φέτες καπνιστής μπριζόλας
- 1 τμχ. γιαούρτι
- 4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- Συστατικά για την μαγιονέζα:
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 2 τμχ. αυγά
- λίγη ζάχαρη
- 1 φλιτζ.καφέ λεμόνι
- 1 & 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Ψήνουμε το φιλέτο στο γκριλ ή σε τηγάνι ψησίματος ή στην ψηστιέρα. Βράζουμε τα λαχανικά για 15΄ λεπτά περίπου και τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε την γραβιέρα, την καπνιστή μπριζόλα και το κοτόπουλο, ανακατεύουμε ακόμα τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και ρίχνουμε από πάνω την σως (μαγιονέζα- γιαούρτι).
- Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε διαδοχικά, λίγο λάδι- λίγο λεμόνι, ρίχνοντάς τα σε 4-5 δόσεις.
- ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είναι η μαγιονέζα σφιχτή προσθέτουμε λάδι, αν είναι αραιή προσθέτουμε λεμόνι. Καλή σας όρεξη !!!
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.