Σαλάτα κοτόπουλου
Συστατικά
Συστατικά για την μαγιονέζα:
Οδηγίες
  1. Ψήνουμε το φιλέτο στο γκριλ ή σε τηγάνι ψησίματος ή στην ψηστιέρα. Βράζουμε τα λαχανικά για 15΄ λεπτά περίπου και τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν.
  2. Στη συνέχεια ανακατεύουμε την γραβιέρα, την καπνιστή μπριζόλα και το κοτόπουλο, ανακατεύουμε ακόμα τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και ρίχνουμε από πάνω την σως (μαγιονέζα- γιαούρτι).
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε διαδοχικά, λίγο λάδι- λίγο λεμόνι, ρίχνοντάς τα σε 4-5 δόσεις.
  4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είναι η μαγιονέζα σφιχτή προσθέτουμε λάδι, αν είναι αραιή προσθέτουμε λεμόνι. Καλή σας όρεξη !!!