Συστατικά
- 300 γραμμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης
- 1 σακουλάκι λαχανικά διάφορα
- 150 γραμμ. γραβιέρα
- 3 τμχ. φέτες καπνιστής μπριζόλας
- 1 τμχ. γιαούρτι
- 4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- Συστατικά για την μαγιονέζα:
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 2 τμχ. αυγά
- λίγη ζάχαρη
- 1 φλιτζ.καφέ λεμόνι
- 1 & 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Ψήνουμε το φιλέτο στο γκριλ ή σε τηγάνι ψησίματος ή στην ψηστιέρα. Βράζουμε τα λαχανικά για 15΄ λεπτά περίπου και τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν. Στη συνέχεια ανακατεύουμε την γραβιέρα, την καπνιστή μπριζόλα και το κοτόπουλο, ανακατεύουμε ακόμα τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και ρίχνουμε από πάνω την σως (μαγιονέζα- γιαούρτι). Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε διαδοχικά, λίγο λάδι- λίγο λεμόνι, ρίχνοντάς τα σε 4-5 δόσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είναι η μαγιονέζα σφιχτή προσθέτουμε λάδι, αν είναι αραιή προσθέτουμε λεμόνι. Καλή σας όρεξη !!!
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.