Σεφ: Ντίνα Νικολάου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοτόπουλο με ταλιατέλες καρότου και γλυκόξινη σάλτσα
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 15´ 30´
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 15´
Χρόνος Μαγειρέματος
30´
Οδηγίες
  1. Σωτάρετε τα καρότα - ταλιατέλες στο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Αλατοπιπερώνετεε και μόλις μαλακώσουν τα καρότα περιχύνετε με το μέλι. Αποσύρετε τα καρότα απο τη φωτιά και τα κρατάτε ζεστά.
  2. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μακριά μπαστούνια. Σωτάρετε το κοτόπουλο σε βαθύ αντικολητικό τηγάνι στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε. Μόλις τα μπαστουνάκια  κοτόπουλου πάρουν χρώμα απο όλες τις πλευρές τα πασπαλίζετε με το ρυζάλευρο  και τη μαύρη ζάχαρη. Ντεγκλασάρετε με το χυμό ανανά, ανακατεύετε καλά, στη συνέχεια προσθέτετε το ξύδι ρυζιού και τη κέτσαπ. Αφήνετε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή  θερμοκρασία για 20 λεπτά .
  3. Σερβίρετε με τα καρότα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.