Συνταγή: The Eaters
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
8 | 15λεπτά | 1 1/2ώρα |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
8 | 15λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
1 1/2ώρα |
Οδηγίες
- Πλένουμε καλά και κόβουμε στη μέση ή στα τέσσερα τις πατάτες και τις βάζουμε στο ταψί
- Στο μπλέντερ ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες, την μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξύδι, το θυμάρι, το αλάτι και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι. Χτυπάμε καλά.
- Περιχύνουμε τις πατάτες με μισό από το μείγμα του μπλέντερ και ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού.
- Τοποθετούμε το ρολό κοτόπουλο στη μέση του ταψιού μας. Περιχύνουμε το ρολό με το υπόλοιπο μείγμα και το απλώνουμε πάνω του.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 στον αέρα γυρνώντας τον ρολό ανά τακτικά διαστήματα μετά την μια ώρα.
- Κόβουμε τον σπάγκο από το ρολό, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε μαζί με τις πατάτες και φρέσκο θυμάρι.