Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Τορτίγια με κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4άτομα 15λεπτά 20-22λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20-22λεπτά
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Οδηγίες
  1. Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
  2. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σάλτσα γιαουρτιού, το γιαούρτι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  3. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις τομάτες και την γραβιέρα σε λεπτές φέτες.
  4. Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε με την σάλτσα γιαουρτιού, απλώνετε την γραβιέρα, από πάνω τις φέτες τομάτας και τέλος τα φιλετίνια κοτόπουλου.
  5. Τυλίγετε καλά, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.