Τορτίγια με κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20-22λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20-22λεπτά
Συστατικά
Για την σάλτσα γιαουρτιού:
Οδηγίες
  1. Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
  2. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σάλτσα γιαουρτιού, το γιαούρτι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  3. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις τομάτες και την γραβιέρα σε λεπτές φέτες.
  4. Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε με την σάλτσα γιαουρτιού, απλώνετε την γραβιέρα, από πάνω τις φέτες τομάτας και τέλος τα φιλετίνια κοτόπουλου.
  5. Τυλίγετε καλά, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.