Σεφ: Food Blogger Εύα Μονοχάρη – Funky Cook
Συστατικά
- Κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού
- 1 συσκευασία κεφτεδάκια κοτόπουλου Αγγελάκη
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. τοματοπελτέ
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- Μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη και πουρέ γλυκοπατάτας
- 1 συσκευασία μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- κόλιανδρο φρέσκο
- 100 γρ. καρύδα κρέμα
- κάρυ
- πιπέρι
- αλάτι
- 1 γλυκοπατάτα ψητή
- Strips με σάλτσα φυστικοβούτυρο
- 1 συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
- μοσχολέμονο χυμό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γρ. φυστικοβούτυρο
- 20 ml σησαμέλαιο
- 2 κ.σ. σόγια
- 1 κ.σ. μέλι
- Nuggets με τυρένιο ντιπ σπανάκι
- 1 συσκευασία nuggets Αγγελάκης
- 120 ml ξινόγαλο
- 250 γρ. σπανάκι σωταρισμένο
- 100 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. μοτσαρέλα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
Μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη και πουρέ γλυκοπατάτας
- Σε ένα μπολ πολτοποιούμε με ένα πιρούνι τη ζεστή γλυκοπατάτα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε τα μπιφτέκια Ελαιοπουλάκι στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντιπ γιαουρτιού
- Ταυτόχρονα ψήνουμε τα κεφτεδάκια πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Strips με σάλτσα φυστικοβούτυρο
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αραιώνουμε με 30ml νερό
- Ταυτόχρονα ψήνουμε τα στριπσ πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Nuggets με τυρένιο ντιπ σπανάκι
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε το σπανάκι, τα τυριά, το ξινόγαλα, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 200ο C για 15'
- Ταυτόχρονα ψήνουμε τα nuggets πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.