Τέσσερις συνταγές για γρήγορα dips συνοδευτικά (συνοδευτικά)
Συστατικά
Κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού
1
συσκευασία
κεφτεδάκια κοτόπουλου Αγγελάκη
1
κ.γ.
μέλι
1
κ.σ.
ελαιόλαδο
1
κ.γ.
τοματοπελτέ
1
κ.γ.
μουστάρδα
200
γρ.
γιαούρτι
στραγγιστό
Μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη και πουρέ γλυκοπατάτας
1
συσκευασία
μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
1
κ.σ
ελαιόλαδο
κόλιανδρο
φρέσκο
100
γρ.
καρύδα
κρέμα
κάρυ
πιπέρι
αλάτι
1
γλυκοπατάτα
ψητή
Strips με σάλτσα φυστικοβούτυρο
1
συσκευασία
φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
μοσχολέμονο
χυμό
1
σκελίδα
σκόρδο
100
γρ.
φυστικοβούτυρο
20
ml
σησαμέλαιο
2
κ.σ.
σόγια
1
κ.σ.
μέλι
Nuggets με τυρένιο ντιπ σπανάκι
1
συσκευασία
nuggets Αγγελάκης
120
ml
ξινόγαλο
250
γρ.
σπανάκι
σωταρισμένο
100
γρ.
γραβιέρα
100
γρ.
μοτσαρέλα
200
γρ.
τυρί
κρέμα
Οδηγίες
Μπιφτέκι κοτόπουλο με βρώμη και πουρέ γλυκοπατάτας
Σε ένα μπολ πολτοποιούμε με ένα πιρούνι τη ζεστή γλυκοπατάτα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια Ελαιοπουλάκι στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντιπ γιαουρτιού
Ταυτόχρονα ψήνουμε τα κεφτεδάκια πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Strips με σάλτσα φυστικοβούτυρο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και αραιώνουμε με 30ml νερό
Ταυτόχρονα ψήνουμε τα στριπσ πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.
Nuggets με τυρένιο ντιπ σπανάκι
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε το σπανάκι, τα τυριά, το ξινόγαλα, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 200ο C για 15′
Ταυτόχρονα ψήνουμε τα nuggets πανέ στον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες.