Συνταγή: Cool Artisan
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
2 | 20λεπτά | 20λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
2 | 20λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20λεπτά |
Συστατικά
- 100 γρ. κινόα
- 80 γρ. ρεβίθι αποφλοιωμένο, βρασμένο
- 80 γρ. καλαμπόκι (βρασμένο ή από κονσέρβα)
- 50 γρ. φέτα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 10 τοματίνια κομμένα σε τέταρτα
- 1 ματσάκι δυόσμο μικρό, φρέσκο
- 1 λεμόνι ξύσμα και χυμό
- 50 ml ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Για το σερβίρισμα:
- 4 μπιφτέκια κοτόπουλου από Ελαιοπουλάκι, Αγγελάκης
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Βράζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
- Προαιρετικά, αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να δέσουν οι γεύσεις.
Για τα μπιφτέκια:
- Ψήνουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλου από Ελαιοπουλάκι, Αγγελάκης για 20 λεπτά στους 180°C
Για το σερβίρισμα:
- Βάζουμε το μίγμα της κινόα στη βάση
- Προσθέτουμε τα μπιφτέκια και σερβίρουμε