Super Bowl Κινόα με μπιφτέκι κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι®
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
2
20
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20
λεπτά
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
2
20
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20
λεπτά
Συστατικά
100
γρ.
κινόα
80
γρ.
ρεβίθι
αποφλοιωμένο, βρασμένο
80
γρ.
καλαμπόκι
(βρασμένο ή από κονσέρβα)
50
γρ.
φέτα
2
κρεμμυδάκια
φρέσκα, ψιλοκομμένα
10
τοματίνια
κομμένα σε τέταρτα
1
ματσάκι
δυόσμο
μικρό, φρέσκο
1
λεμόνι
ξύσμα και χυμό
50
ml
ελαιόλαδο
εξαιρετικό παρθένο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
4
μπιφτέκια κοτόπουλου από Ελαιοπουλάκι, Αγγελάκης
Οδηγίες
Βράζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
Προαιρετικά, αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να δέσουν οι γεύσεις.
Για τα μπιφτέκια:
Ψήνουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλου από Ελαιοπουλάκι®, Αγγελάκης για 20 λεπτά στους 180°C
Για το σερβίρισμα:
Βάζουμε το μίγμα της κινόα στη βάση
Προσθέτουμε τα μπιφτέκια και σερβίρουμε