Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοτόπουλο κοκκινιστό με 4 υλικά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4άτομα 20λεπτά 40-45λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 20λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
40-45λεπτά
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Οδηγίες
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβουμε το πράσο.
  2. Τοποθετούμε μία σοτέζα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο πράσο για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τα κοπανάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα τα κοπανάκια, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Προσθέτουμε την σάλτσα τομάτας μαζί με βραστό νερό, το αφήνουμε να πάρει μία βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε τα κοπανάκια να μαγειρευτούν για 25-30 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε τις πέννες μαζί με όσο βραστό νερό χρειάζεται μέχρι να μαγειρευτούν και αυτές μαζί με τα κοπανάκια και να δέσει το φαγητό.
  6. Όταν τα κοπανάκια με τις πέννες είναι έτοιμα, τα αποσύρουμε από την φωτιά, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.