Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοτόπουλο κοκκινιστό με 4 υλικά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4άτομα 20λεπτά 40-45λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 20λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
40-45λεπτά
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Οδηγίες
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το πράσο.
  2. Τοποθετείτε μία σοτέζα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε το ψιλοκομμένο πράσο για 1-2 λεπτά και προσθέτετε τα κοπανάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα τα κοπανάκια, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Προσθέτετε την σάλτσα τομάτας μαζί με βραστό νερό, το αφήνετε να πάρει μία βράση, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τα κοπανάκια να μαγειρευτούν για 25-30 λεπτά.
  5. Προσθέτετε τις πέννες μαζί με όσο βραστό νερό χρειάζεται μέχρι να μαγειρευτούν και αυτές μαζί με τα κοπανάκια και να δέσει το φαγητό.
  6. Όταν τα κοπανάκια με τις πέννες είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από την φωτιά, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.