Συνταγή: The eaters
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
6 | 30 λεπτά | 20 λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
6 | 30 λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20 λεπτά |
Συστατικά
- 900 γρ. Ελαιοπουλακι Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου
- Για τη μαρινάδα
- 130 γρ. γιαούρτι πλήρες
- Δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.σ. κύμινο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- Ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Μουλιάζετε καλά τα καλαμάκια. Κόβετε το κοτόπουλο σε κυβάκια.
- Σε μπολ ρίχνετε τα υλικά για τη μαρινάδα και το κοτόπουλο και ανακατεύετε καλά με τα χέρια. Καλύπτετε το μπολ με μεμβράνη και το μεταφέρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Περνάτε το κοτόπουλο στα ξυλάκια και ψήνετε σε μαντεμένιο τηγάνι ή στην σχάρα για περίπου 20 λεπτά συνολικά γυρνώντας τα για να ψηθούν από κάθε μεριά.
- Σερβίρετε με κρεμμύδια ντομάτες, πίτες για σουβλάκι και τζατζίκι