Μουλιάζετε καλά τα καλαμάκια. Κόβετε το κοτόπουλο σε κυβάκια.
Σε μπολ ρίχνετε τα υλικά για τη μαρινάδα και το κοτόπουλο και ανακατεύετε καλά με τα χέρια. Καλύπτετε το μπολ με μεμβράνη και το μεταφέρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Περνάτε το κοτόπουλο στα ξυλάκια και ψήνετε σε μαντεμένιο τηγάνι ή στην σχάρα για περίπου 20 λεπτά συνολικά γυρνώντας τα για να ψηθούν από κάθε μεριά.
Σερβίρετε με κρεμμύδια ντομάτες, πίτες για σουβλάκι και τζατζίκι