Σεφ: Ντίνα Νικολάου

Κεφτεδάκια Κοτόπουλου
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4μερίδες 5λεπτά 15λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4μερίδες 5λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15λεπτά
Συστατικά
Μερίδες μερίδες
Συστατικά
Μερίδες μερίδες
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
  2. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνω τις κεφτεδάκια* και αλείφω με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Ψήνω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Για τη σάλτσα με γιαούρτι
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά.
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά).
  2. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνω στο μείγμα.
  3. Ανακατεύω μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρω τις κεφτεδάκια* με τις δύο σάλτσες.
Recipe Notes

*Προτείνετε και για τις κοτομπουκιές ή και τα φιλετίνια πανέ Αγγελάκης.