Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4μερίδες 5λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4μερίδες 5λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15λεπτά
Συστατικά
Σάλτσα τεριγιάκι
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
  2. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνουμε τις κεφτεδάκια* και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Για τη σάλτσα με γιαούρτι
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά).
  2. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνουμε στο μείγμα.
  3. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τις δύο σάλτσες.
Recipe Notes

*Προτείνετε και για τις κοτομπουκιές ή και τα φιλετίνια πανέ Αγγελάκης.