Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
4
μερίδες
5
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15
λεπτά
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
4
μερίδες
5
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15
λεπτά
Συστατικά
2
πακέτα
κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
ελαιόλαδο
Σάλτσα με γιαούρτι
200
γραμμάρια
γιαούρτι στραγγιστό
2
κουταλιές σούπας
άνηθος, ψιλοκομμένος
1
κουτάλι του γλυκού
μπούκοβο, γλυκό
1
πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σάλτσα τεριγιάκι
240
ml
νερό
1
σκελίδα
σκόρδο, λιωμένη
½
κουταλιά σούπας
τζίντζερ, σκόνη
1
κουταλιά σούπας
μέλι
80
γραμμάρια
σάλτσα σόγιας
80
γραμμάρια
καστανή ζάχαρη
1
κουταλιά σούπας
κόρν φλάουρ
1
κουταλιά σούπας
σησαμέλαιο
1
κουταλιά σούπας
μηλόξιδο
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνουμε τις κεφτεδάκια* και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Για τη σάλτσα με γιαούρτι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά).
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνουμε στο μείγμα.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τις δύο σάλτσες.
Recipe Notes
*Προτείνετε και για τις κοτομπουκιές ή και τα φιλετίνια πανέ Αγγελάκης.