Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο γεμιστό με φέτα και τομάτα σερβιρισμένο με πράσινη σαλάτα
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
2 15λεπτά 14-15λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
2 15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
14-15λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  2. Θωρακίζετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο καλά από όλες τις πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Αποσύρετε τα φιλέτα στήθος από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής και με ένα κοφτερό μαχαίρι το ανοίγετε στην μέση κατά μήκος, σαν βιβλίο.
  4. Γεμίζετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο με τις φέτες τομάτας, την βαρελίσια φέτα και τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το θυμάρι και την ρίγανη, και κλείνετε τα φιλέτα.
  5. Τοποθετείτε τα φιλέτα σε ένα μικρό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 14-15 λεπτά.
  6. Όση ώρα ψήνονται τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο σε ένα multi τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing μελιού, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, το μέλι, την πικάντικη μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
  7. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σαλάτα, την πράσινη ανάμεικτη σαλάτα, το καλαμπόκι, τα τοματίνια, τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τα κρουτόν, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
  8. Όταν τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα τα φιλέτα μαζί με την σαλάτα.