Σεφ: food blogger mamaknows
Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
15λεπτά | 20λεπτά |
Χρόνος Προετοιμασίας |
15λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20λεπτά |
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Απλώνουμε τα chicken nuggets σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ετοιμάζουμε τα κρουτόν:
- Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε τετραγωνάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ.
- Τα πασπαλίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε.
- Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τα ψήνουμε και από τις 2 μεριές.
Ετοιμάζουμε το dressing:
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Φτιάχνουμε τη σαλάτα:
- Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε το μαρούλι, τα chicken nuggets, τα κρουτόν και το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Tips:
- Με τα leftovers της σαλάτας, φτιάχνουμε φανταστικά σάντουιτς, βάζοντάς την μέσα σε όποιο ψωμί μας κάνει όρεξη.