Caesar’s salad & sandwich
Χρόνος Προετοιμασίας
15
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20
λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας
15
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20
λεπτά
Συστατικά
1
πακέτο
nuggets Αγγελάκης
5
φύλλα
μαρούλι
κομμένα
Για τα κρουτον:
2
φέτες
του τοστ
τοστ, κομμένες σε κυβάκια
Λίγο
ελαιόλαδο
Λίγη
σκόνη
σκόρδου
Λίγο
ρίγανη
Για το dressing:
2 1/2
κ.σ.
μαγιονέζα
1/4
κ.γλ.
μουστάρδα
Dijon
1
κ.γλ.
χυμό λεμονιού
1/2
σκελίδα
σκόρδου
πολτοποιημένη
1
κ.σ.
παρμεζάνα
τριμμένη
Οδηγίες
Απλώνουμε τα chicken nuggets σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ετοιμάζουμε τα κρουτόν:
Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε τετραγωνάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Τα πασπαλίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε.
Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τα ψήνουμε και από τις 2 μεριές.
Ετοιμάζουμε το dressing:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Φτιάχνουμε τη σαλάτα:
Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε το μαρούλι, τα chicken nuggets, τα κρουτόν και το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Tips:
Με τα leftovers της σαλάτας, φτιάχνουμε φανταστικά σάντουιτς, βάζοντάς την μέσα σε όποιο ψωμί μας κάνει όρεξη.