Κεφτεδάκια Κοτόπουλου
Κεφτεδάκια Κοτόπουλου
Χειροποίητα Κεφτεδάκια από φιλέτο κοτόπουλου Αγγελάκης και αγνά υλικά με την μυστική συνταγή της κας Παναγιώτας προψημένα.
Περιέχει: Φιλέτο κοτόπουλου, Φρυγανιά, Κρεμμύδι, Ψωμί, Αλάτι, Μπαχαρικά
Ενδεικτικό βάρος: 550gr
Τρόπος Παρασκευής
- Σε κατσαρόλα ή φριτέζα: αφού έχει κάψει το λάδι, τηγανίζουμε ώστε να καλύπτονται τα κεφτεδάκια από το λάδι, 5′ σε μέτρια φωτιά (περίπου 160˚C).
- Σε προθερμασμένο φούρνο: στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 13- 15′ στους 180˚C.
Χρήσιμες Πληροφορίες
- Στο κεφτεδάκι χρησιμοποιείται κιμάς από ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου.
- Πλάθεται στο χέρι μόνο αγνά υλικά όπως φρυγανιά, ψωμί, κρεμμύδι, μπαχαρικά, χρησιμοποιώντας τη Μυστική Συνταγή της κυρίας Παναγιώτας Αγγελάκη.
- Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης.
- Χρειάζεται μόνο 5΄τηγάνισμα ή 15΄ψησιμο καθώς είναι προψημένο.
Ενέργεια | 277kcal/1156kj |
---|---|
Λιπαρά | 16,2g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 4.2g |
Υδατάνθρακες | 9,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 0.65g |
Πρωτεΐνες | 28,8g |
Αλάτι | 1.5g |
* Διατροφική δήλωση, ανά 100 gr |
Συντήρηση:
Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντηρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.
Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.
Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε
- Ονομασία Προϊόντος
- Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
- Ένδειξη 100% Φυτικές Τροφές με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
- Ημερομηνία Σφαγής
- Ημερομηνία Λήξης
- Βάρος Συσκευασίας
- BARCODE
- Αριθμός Θαλάμου Εκτροφής