Παρουσίαση Ελαιοπουλάκι στο μουσείο Νασιουτζικ

Παρουσίαση Ελαιοπουλάκι στο μουσείο Νασιουτζικ

Ρένος Χαραλαμπίδης και Θάνος Αγγελάκης

Σε ατμόσφαιρα γιορτής στο Μουσείο Νάσιουτζικ, παρουσία δημοσιογράφων, food bloggers και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, παρουσιάστηκε για 1η φορά Το “Ελαιοπουλάκι”. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν χάρη στην μοναδικότητα της εκτροφής του με 100% φυτικές τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και την προσθήκη αγνού ελαιόλαδου και του αντιοξειδωτικού ιχνοστοιχείου σελήνιου στην τροφή του. Λόγω της ειδικής διατροφής του, το “Ελαιοπουλάκι” γίνεται πιο τρυφερό, πιο νόστιμο και παράλληλα πιο υγιεινό για όλους, αφού αποτελεί για τον ανθρώπινο οργανισμό πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών, όπως είναι το σελήνιο.

Παράλληλα, κάνει καλύτερες και πιο ζουμερές ακόμα και τις πιο απλές συνταγές με κοτόπουλο αφού με τη γεύση και την τρυφερότητα του μπορεί να αναδείξει κάθε πιάτο σε γαστρονομική απόλαυση!

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και τα “Κακά Κορίτσια” Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου, ενώ για το Ελαιοπουλάκι στην διατροφή μας μίλησε ο κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος.