Ισχυρή παρουσία της Αγγελάκης ΑΕ στη FOOD EXPO 2023

Ισχυρή παρουσία της Αγγελάκης ΑΕ στη FOOD EXPO 2023

Πιστή στην υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου των τελευταίων ετών και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ συμμετείχε δυναμικά στη φετινή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO, που διεξήχθη στις 18-20 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ αποτέλεσε για 3 ημέρες ένα σημείο συνάντησης με υφιστάμενους συνεργάτες, αγοραστές και προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μια σημαντική ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις με νέους, αξιόλογους συνεργάτες από την εγχώρια και διεθνή αγορά.

Εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας για να ενημερωθούν για την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Αγγελάκης, καθώς και για την εμβληματική σειρά Ελαιοπουλάκι, που εξάγεται με μεγάλη επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού. Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο είχαν τα βραβευμένα πανέ προϊόντα κοτόπουλου σε 3 εκδοχές (φιλετίνια, μπουκιές κοτόπουλου, κεφτεδάκια), καθώς και οι δύο gluten-free προτάσεις της εταιρείας: το πρωτοποριακό μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη ολικής άλεσης, λαχανικά και κουρκουμά και το χειροποίητο, γεμιστό ρολό κοτόπουλο Αγγελάκης.

Μια επιπλέον γευστική πινελιά έδωσαν με την παρουσία τους, οι καταξιωμένοι σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και Ντίνα Νικολάου, οι οποίοι μαγείρεψαν live στο περίπτερο. Δίνοντας έμφαση στη σημασία της ποιότητας της πρώτης ύλης, οι σεφ παρουσίασαν εύκολες, γρήγορες και λαχταριστές συνταγές με τα προϊόντα της εταιρείας και μοιράστηκαν έξυπνα tips για το σωστό μαγείρεμα του κοτόπουλου.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει συστηματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγικής της δράσης και προετοιμάζεται ήδη για τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, ANUGA 2023, ανανεώνοντας το ραντεβού της με συνεργάτες και αγοραστές για τις 7-11 Οκτωβρίου, στην Κολώνια της Γερμανίας.