Διεθνής Διάκριση για δύο προϊόντα της Αγγελάκης ΑΕ

Διεθνής Διάκριση για δύο προϊόντα της Αγγελάκης ΑΕ

Δύο από τα προϊόντα της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ «Το Ελαιοπουλάκι» και «Το Χωρικό» έλαβαν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Αστέρων στη  φετινή διοργάνωση του INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

Η επιτροπή του Ινστιτούτου αποτελείται από μεγάλου κύρους Σεφ & Σομελιέ, όπως Ferran Centelles, Head Sommelier στο El Bulli Foundation, Manuel Jimenez, Best Sommelier της Ισπανίας 2017, Alain Nonnet με 2 αστέρια Michelin για 36 χρόνια, Gaetano Raguni, Νικητή στο Italy Bocuse d’Or 2017, Alan Coxon, Βρετανός Πρεσβευτής για Τρόφιμα/Ποτά και παρουσιαστής στο BBC TV, η Cristina Figueira με 1 αστέρι 1 Michelin .

Το Ελαιοπουλάκι είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Το Χωρικό είναι ένα κοτόπουλο ειδικής εκτροφής που με την μεστή και γλυκιά του γεύση του μεταφέρει στο τραπέζι μας αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με βάση τις παραμέτρους, 1η εντύπωση, γεύση, όσφρηση, υφή, εικόνα και έλαβαν συνολική βαθμολογία μεγαλύτερη από 85%.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις διακρίσεις αυτές, οι οποίες επιβραβεύουν την προσήλωση μας στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων. Ειδικά για το Ελαιοπουλάκι αποτελεί την 2η Διεθνή διάκριση σε χρονικό διάστημα μικρότερο του 1 έτους. Θεωρούμε ότι η διάκριση αυτή θα συμβάλλει στην επιτυχία των εξαγωγών του προϊόντος που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ευρώπη και αναμένεται να επεκταθούν εντός του 2019 και σε χώρες εκτός ΕΕ».

Έλενα Καραγιάννη
Διευθύντρια Marketing