Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
2 | 5λεπτά | 6-8λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
2 | 5λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
6-8λεπτά |
Συστατικά
- 1 συσκευασία συκωτάκια κοτόπουλου Αγγελάκης
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 60 ml λευκό κρασί
- 1 λεμόνι Ξύσμα
- 2 κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα συκωτάκια κοτόπουλου σε μεγάλες μπουκιές.
- Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε τα συκωτάκια κοτόπουλου μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μαγειρευτούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, σβήνετε με το λευκό κρασί και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρουν τα συκωτάκια.
- Όταν είναι έτοιμα προσθέτετε την φρέσκια ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.