Συκωτάκια κοτόπουλου τηγανιά με ρίγανη
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
2
5
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
6-8
λεπτά
Μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας
2
5
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
6-8
λεπτά
Συστατικά
1
συσκευασία
συκωτάκια κοτόπουλου Αγγελάκης
4
κουταλιές
ελαιόλαδο
60
ml
λευκό κρασί
1
λεμόνι
Ξύσμα
2
κουταλιές
φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα συκωτάκια κοτόπουλου σε μεγάλες μπουκιές.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα συκωτάκια κοτόπουλου μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μαγειρευτούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, σβήνετε με το λευκό κρασί και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρουν τα συκωτάκια.
Όταν είναι έτοιμα προσθέτετε την φρέσκια ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.