Συκωτάκια κοτόπουλου τηγανιά με ρίγανη
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
2 5λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
6-8λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
2 5λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
6-8λεπτά
Οδηγίες
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα συκωτάκια κοτόπουλου σε μεγάλες μπουκιές.
  2. Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε τα συκωτάκια κοτόπουλου μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μαγειρευτούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, σβήνετε με το λευκό κρασί και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρουν τα συκωτάκια.
  5. Όταν είναι έτοιμα προσθέτετε την φρέσκια ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.