Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 30λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 30λεπτά |
Συστατικά
- 500 γρ. Σπαγγέτι Gluten Free
- 500 γρ. Μπιφτεκι Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι με βρώμη, λαχανικά και Ελαιόλαδο Gluten Free
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 λεμόνι
- 150 γρ. κρασί λευκό
- 1 μεγάλο μπρόκολο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τον ενδεδειγμένο χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
- Τοποθετούμε το μπιφτέκι κοτόπουλου σε ενα ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25’.
- Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το αφήνουμε να πάρει λίγο χρώμα.
- Προσθέτουμε τους ανθούς από το μπρόκολο και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε νερό μέχρι την μέση.
- Βράζουμε με καπάκι μέχρι να μαλακώσει το μπρόκολο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι, καθώς και το χυμό του.
- Πολτοποιούμε λίγο από το μπρόκολο με ένα ραβδομπλέντερ και δένουμε την σάλτσα μας, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε το μπιφτέκι συνοδευόμενο από τα ζυμαρικά και προσθέτουμε λίγο αγνό παρθένο αγουρέλαιο για το τελείωμα.