Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4 | 20λεπτά | 25-30λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 20λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
25-30λεπτά |
Συστατικά
- 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο Αγγελάκης
- 10 τεμ. ασπράδια αυγών
- 2 τεμ. κολοκύθια
- 300 γρ. μανιτάρια αγρού ή πορτομπέλο
- ελαιόλαδο
- πράσινη σαλάτα
- τοματίνια
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια, για περίπου 10’.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια σε φέτες και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά.
- Γυρνάμε σε αντικολλητικό στρογγυλό ταψί και προσθέτουμε τα ασπράδια του αυγού.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 15-20'. Τοποθετούμε την ομελέτα σε μια μεγάλη πιατέλα και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, τοματίνια και λίγο ελαιόλαδο.