Χρυσή Διεθνή Διάκριση Ποιότητας για το Ελαιοπουλάκι, από το Monde Selection International Quality Institute

Χρυσή Διεθνή Διάκριση Ποιότητας για το Ελαιοπουλάκι, από το Monde Selection International Quality Institute

Τον Μάιο του 2020, η σειρά προϊόντων της Εταιρείας Αγγελάκης «Ελαιοπουλάκι» απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 59ο Διεθνή Διαγωνισμό Monde Selection.

Το Ινστιτούτο Ανώτερης Ποιότητας Monde Selection, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ένας από τους πιο φημισμένους και αξιόπιστους οργανισμούς διεθνώς, που εδώ και 59 χρόνια επιβραβεύει καταναλωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το προϊόν αξιολογείται σε σχέση με το πλήρες φάσμα των χαρακτηριστικών ποιότητας και γεύσης, από μία επιτροπή υψηλού κύρους. Το χρυσό βραβείο που έλαβε το Ελαιοπουλάκι από τον εν λόγω οργανισμό, αποτελεί μία από τις υψηλότερες διακρίσεις στην κατηγορία ποιότητας καταναλωτικών προϊόντων.

Ελαιοπουλάκι το μοναδικό

Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ελαιόλαδο σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του Σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το Ελαιοπουλάκι χάρη στην μοναδική γεύση και ζουμερή υφή του αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η κατανάλωση του, αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.

Η χρυσή διάκριση Ανώτερης Ποιότητας που κέρδισε το Ελαιοπουλάκι από το Monde Selection International Quality Institute αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας Αγγελάκης ΑΕ στην παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, αλλά και τη δέσμευσή της για εξέλιξη μέσω του επιχειρείν και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, μέσα σε μία δύσκολη περίοδο δοκιμασίας που διανύει τόσο η χώρα μας όσο και η παγκόσμια κοινότητα.