Βραβείο Bronze για το Ελαιοπουλάκι της Αγγελάκης ΑΕ από τα Retail Business Awards 2020

Βραβείο Bronze για το Ελαιοπουλάκι της Αγγελάκης ΑΕ από τα Retail Business Awards 2020

Μία μοναδική απονομή – για τα ως τώρα δεδομένα του μακροχρόνιου θεσμού των Retail Business Awards – έλαβε χώρα την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, στο Drive in του Δήμου Γλυφάδας. Οι διοργανωτές, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, χάρισαν στους παρευρισκόμενους μία μοναδική εμπειρία απονομής βραβείων.

Το μήνυμα της εκδήλωσης, ήταν ισχυρό – όπως και ο σκοπός του συγκεκριμένου θεσμού-, όσο υπάρχει πείσμα και καινοτόμες ιδέες, πάντα θα εφευρίσκουμε τρόπους για να επιβραβεύουμε αξιόλογες πρακτικές του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, η σειρά προϊόντων της Εταιρείας Αγγελάκης «Ελαιοπουλάκι» απέσπασε το Βραβείο Bronze στην κατηγορία Suppliers’ Best Launch Brand Strategy στα Retail Business Awards 2020.

Η βράβευση που απέσπασε το «Ελαιοπουλάκι» αφορά στην καλύτερη στρατηγική marketing και επικοινωνίας που χρησιμοποιήθηκε για το επαναλανσάρισμα του προϊόντος. Ένα προϊόν που η ανάπτυξή του βασίζεται στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής και διατίθεται σε αγορές πέρα των ελληνικών συνόρων. Ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει αναγνωριστεί και αποσπάσει διεθνή και εθνικά βραβεία ποιότητας και καινοτομίας.

Η κ. Έλενα Καραγιάννη - Comercial Director

Ελαιοπουλάκι το μοναδικό

Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο.

Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ελαιόλαδο σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του Σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το Ελαιοπουλάκι χάρη στην μοναδική γεύση και ζουμερή υφή του αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η κατανάλωση του, αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.

Οι διακρίσεις που συνεχίζει να κερδίζει το Ελαιοπουλάκι αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας Αγγελάκης ΑΕ στην παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, αλλά και τη δέσμευσή της για εξέλιξη μέσω του επιχειρείν, σε αυτή την περίοδο επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.