Βραβείο ανώτερης γεύσης για τις κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Superior Taste Awards 2024

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τις κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Superior Taste Awards 2024

Με δύο χρυσά αστέρια και βραβείο ανώτερης γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) για τις παναρισμένες μπουκιές κοτόπουλου (chicken nuggets) υποδέχτηκε το 2024 η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Oι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου, οι οποίες είχαν βραβευτεί ξανά στον ίδιο διαγωνισμό το 2020, ξεχώρισαν για ακόμη μια φορά στα φετινά Superior Taste Awards 2024 για τη γεύση, την υφή, το άρωμα και την εμφάνισή τους ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.

Οι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με την αυθεντική τους γεύση αλλά και το γεγονός ότι η extra τραγανή εξωτερική υφή τους συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα ζουμερό εσωτερικό. Οι μπουκιές κοτόπουλου πανάρονται με τα πιο αγνά και προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, ενώ φτιάχνονται από φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου, με την εγγύηση ποιότητας της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Χάρη στην ειδική συσκευασία τους, διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερες ημέρες, ενώ το ότι απαιτούν μόλις λίγα λεπτά για ψήσιμο στον φούρνο, το τηγάνι ή το airfryer, τις καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε γρήγορο, νόστιμο και ταυτόχρονα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Η νέα αυτή διάκριση, τρία χρόνια μετά από την προηγούμενη, σε έναν τόσο σπουδαίο διεθνή διαγωνισμό ποιότητας και γεύσης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει συστηματικά στην παραγωγή και προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.