Βραβείο Ανώτερης Γεύσης τριών Αστέρων για την Αγγελάκης Α.Ε.

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης τριών Αστέρων για την Αγγελάκης Α.Ε.

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015 (Superior Taste Award) και την μεγαλύτερη διάκριση τριών αστεριών έλαβε στο διεθνή θεσμό Superior Taste Award το μαριναρισμένο κοτόπουλο από τις Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη. Το προϊόν ξεχώρισε για την ανώτερη ποιότητά του, την ιδιαίτερη εμφάνιση του και την εξαιρετική γεύση του.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και γευσιγνώστες που προέρχονται από τις 15 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την Αγγελάκης αφού προέκυψε έπειτα από ενδελεχή και αμερόληπτη αξιολόγηση, από κορυφαίους επαγγελματίες της γαστρονομίας, της ποιότητας και της γεύσης μίας ευρείας γκάμας προϊόντων, με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής».

Το προϊόν χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικό λαμβάνοντας βαθμολογία μεγαλύτερη από 92%.

Το Μαριναρισμένο κοτόπουλο από την σειρά Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη, παράγεται από φρέσκο κοτόπουλο Αγγελάκη, και φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά ενώ είναι συσκευασμένο σε ειδική σακούλα για υγιεινό ψήσιμο στο φούρνο, διασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, κ. Θάνος Αγγελάκης δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την Διεθνή Διάκριση αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη για την συνέχιση μίας παράδοσης 50 χρόνων στην πτηνοτροφία, που βασίζεται στην παραγωγή προϊόντων κοτόπουλου αρίστης ποιότητας χρησιμοποιώντας μόνο αγνά, φυσικά υλικά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους μας στην Αγγελάκης που δουλεύουν σκληρά για να παράγουμε τέτοια προϊόντα αλλά και τους καταναλωτές που μας επιβραβεύουν καθημερινά με την επιλογή τους».