Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ παρουσία όλων των εργαζομένων της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ παρουσία όλων των εργαζομένων της

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μία μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στη Χαλκίδα, παρουσία όλων των εργαζομένων της, στενών συνεργατών και εκπροσώπων από την πολιτική ηγεσία και την τοπική αυτοδιοίκηση. Συνολικά 350 άτομα είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην εκδήλωση, μετά από 3 χρόνια πανδημίας, γιορτάζοντας παράλληλα και τα 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ κ. Θάνος Αγγελάκης και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου
Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ κ. Θάνος Αγγελάκης
Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ κ. Θάνος Αγγελάκης
H Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ κ. Θάνος Αγγελάκης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κα Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γεώργιος Ψαθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κώστας Γαλάνης, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας κ. Κώστας Φλουρής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Επικεφαλής Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών κ. Σπύρος Ραπτάκης, η Διευθύντρια Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ευβοίας κα Ευθυμία Στάμου και εκπρόσωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στηρίζει σταθερά εδώ και 10 χρόνια.

 

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Έλενα Καραγιάννη, Εμπορική Διευθύντρια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2023, μετά από 60 χρόνια πορείας στην πτηνοτροφία, μας βρίσκει πιο μεγάλους, πιο δυνατούς και πιο υγιείς από ποτέ και από αυτή τη θέση σχεδιάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτό βέβαια δεν θα ήταν εφικτό αν όλοι μαζί, και ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, δεν είχε δείξει τον απαραίτητο ζήλο και πάθος και γι’ αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, Θάνος Αγγελάκης, πρόσθεσε: «Όλοι μας στην οικογένεια γαλουχηθήκαμε μέσα σε αυτή τη δουλειά. Και σταδιακά η οικογένεια μεγάλωνε και έφτασε σήμερα να μετράει περισσότερα από 300 άτομα. Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι με προσεκτικά μελετημένες επενδύσεις να αυξήσουμε σημαντικά την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας μας και να βελτιστοποιήσουμε το εργασιακό περιβάλλον.».