Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4 | 10λεπτά | 10λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 10λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
10λεπτά |
Συστατικά
- 1 συσκευασία Φιλέτο Ελαιοπουλάκι
- 8 Φέτες καπνιστό μπέικον ή γαλοπούλα
- 1 τομάτα
- 300 γρ μανιτάρια
- 300 γρ τσένταρ
- 200 γρ μαγιονέζα
- 10 γρ λάδι τρούφας
- χυμό από 1 λεμόνι
- 4 αραβικές πίτες
- ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας το φιλέτο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια (ζουλιέν), καθώς και το μπέικον και τα μανιτάρια
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο για αρχή και στη συνέχεια το μπέικον και τα μανιτάρια
- Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε στο φούρνο (αέρα) για 10’ στους 180 βαθμούς
- Μοιράζουμε το τσένταρ στις αραβικές πίτες και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το μπέικον και τα μανιτάρια
- Τυλίγουμε σφιχτά και ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τσένταρ. Παράλληλα ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού και το λάδι τρούφας, για να τα προσθέσουμε στις αραβικές πίτες, μαζί με λίγη ψιλοκομμένη τομάτα
Recipe Notes
Tip:
Για ένα γεύμα με λιγότερες θερμίδες, αντικαθιστούμε το τσένταρ και τη μαγιονέζα με κατίκι.