Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4άτομα | 15λεπτά | 20-22λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4άτομα | 15λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20-22λεπτά |
Συστατικά
- 1 συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
- 4 τορτίγιες
- 250 γραμμάρια γραβιέρα
- 2 τομάτες
- Για την σάλτσα γιαουρτιού:
- 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 4 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
|
Οδηγίες
- Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σάλτσα γιαουρτιού, το γιαούρτι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις τομάτες και την γραβιέρα σε λεπτές φέτες.
- Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε με την σάλτσα γιαουρτιού, απλώνετε την γραβιέρα, από πάνω τις φέτες τομάτας και τέλος τα φιλετίνια κοτόπουλου.
- Τυλίγετε καλά, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.