Food Blogger: thelivingmanna

votes: 0
Βαθμολογία: 0
You may also like…:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Stir Fry με Κοτόπουλο Αγγελάκης Ελαιοπουλάκι® και μπρόκολο
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας Χρόνος μαγειρέματος
4άτομα 10λεπτά 10-15λεπτά
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
4άτομα 10λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
10-15λεπτά
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
οδηγίες
  1. Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά όλα τα υλικά της sauce και άφησε την δίπλα.
  2. Βάλε ένα βαθύ τηγάνι να κάψει με λίγο λάδι.
  3. Συγχρόνως κόψε το στήθος κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι σε κυβάκια ίσου μεγέθους.
  4. Ρίξε το κοτόπουλο μέσα στο τηγάνι και άφησε το για ένα λεπτό χωρίς να το ανακατέψεις. Μετά από ένα λεπτό γύρισε το κάθε κομμάτι ανάποδα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Συνολικά θέλει γύρω στα 6 λεπτά, ανακατεύοντας που και που.
  5. Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το τηγάνι και βάλ' το μέσα σε ένα πιάτο.
  6. Στο τηγάνι που καίει ακόμα πρόσθεσε μια κουταλιά λάδι, το μπρόκολο και το κρεμμύδι, κομμένα όπως γράφω στα υλικά. Θα χρειαστούν 3 λεπτά. Ανακάτευε που και που για να ψηθούν σωστά. Δε θέλεις να γίνουν λιώμα. Το ιδανικό είναι να "κρατάνε" λίγο.
  7. Μετά τα 3 λεπτά, κατέβασε τη φωτιά στο χαμηλό και ρίξε τη sauce. Άφησε την να σιγοβράσει για 3 λεπτά και μετά πρόσθεσε πάλι το κοτόπουλο. Ανακάτεψε για άλλο ένα λεπτό και σέρβιρε πάνω σε ρύζι της επιλογής σου.