Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Σαλάτα ζυμαρικών με φιλέτο στήθος κοτόπουλο, λαχανικά και dressing γιαουρτιού και φρέσκα μυρωδικά
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Σαλάτα ζυμαρικών με φιλέτο στήθος κοτόπουλο, λαχανικά και dressing γιαουρτιού και φρέσκα μυρωδικά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 20λετπά 3-4λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 20λετπά
Χρόνος Μαγειρέματος
3-4λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες μέχρι να είναι al dente.
  2. Όταν οι πέννες είναι έτοιμες τις σουρώνετε και τις κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
  3. Όση ώρα βράζουν οι πέννες, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε μικρά λεπτά φιλετάκια.
  4. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  5. Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλου για 3-4 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  6. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το γιαούρτι, το γάλα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, την ρίγανη, το θυμάρι και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
  7. Σε ένα άλλο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα, τα αγγουράκια τουρσί στην μέση κατά μήκος και μετά σε φέτες και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια.
  8. Τοποθετείτε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το καλαμπόκι, τα φιλετάκια κοτόπουλου, τις πέννες και το dressing, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε.