Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Μπιφτέκια κοτόπουλου με βρώμη με πατάτες στον φούρνο
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4άτομα 20λεπτά 50-55λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4άτομα 20λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
50-55λεπτά
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Συστατικά
Μερίδες άτομα
Οδηγίες
  1. Καθαρίζετε τις πατάτες κυδωνάτες και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες και το σκόρδο σε φέτες.
  2. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, το μέλι και το λευκό κρασί και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
  3. Τοποθετείτε τις πατάτες μαζί με το σκόρδο σε ένα αντικολλητικό ταψί περιχύνετε με το μείγμα λεμονιού-πορτοκαλιού, πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 30-35 λεπτά.
  5. Αποσύρετε το ταψί από τον φούρνο, προσθέτετε τα μπιφτέκια κοτόπουλου και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
  6. Όταν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά πιάτα τις πατάτες μαζί με τα μπιφτέκια