Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Μπιφτέκι κοτόπουλο με χόρτα τσιγαριαστά
votes: 0
Βαθμολογία: 0
You may also like…:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Μπιφτέκι κοτόπουλο με χόρτα τσιγαριαστά
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας Χρόνος μαγειρέματος
2 15λεπτά 20λεπτά
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
2 15λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
20λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
οδηγίες
  1. Τοποθετείτε τα μπιφτέκια κοτόπουλο σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 18-20 λεπτά.
  2. Όση ώρα ψήνονται τα μπιφτέκια, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το σκόρδο.
  3. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά, προσθέτετε το baby σπανάκι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί το baby σπανάκι, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  5. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα βρασμένα χόρτα, τα προσθέτετε στο τηγάνι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
  6. Ψιλοκόβετε τα φρέσκα μυρωδικά, τα προσθέτετε στο τηγάνι, προσθέτετε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε καλά και αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε.