Σεφ: food blogger Funky Cook (Εύα Μονοχάρη)

votes: 0
Βαθμολογία: 0
You may also like…:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Μινεστρόνε με κοτόπουλο
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας Χρόνος μαγειρέματος
6 15λεπτά 60λεπτά
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
6 15λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
60λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
οδηγίες
  1. Κόβουμε τα μπουτάκια σε μέτρια κομμάτια, τα αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τα μαρινάρουμε μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
  2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το μισό ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο για 3-4’, προσθέτουμε τα φασόλια, τα μυρωδικά, το μισό ζωμό και μαγειρεύουμε για 40’ ή μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια.
  3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το κοτόπουλο, το λάχανο, τα καρότα , το σέλερι, και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  4. Προσθέτουμε την τομάτα, τη ζάχαρη, το ξύδι, τον υπόλοιπο ζωμό, αλάτι και πιπέρι.
  5. Βράζουμε για 20’, προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι, βράζουμε για 8’ και αποσύρουμε.
  6. Σερβίρουμε τη μινεστρόνε με φρυγανισμένο ψωμί και τριμμένη παρμεζάνα.
Tips:
  1. Μπορούμε να προσθέσουμε κάθε είδους λαχανικό αρκεί να προσέξουμε να είναι κομμένα ομοιόμορφα και να τα βράσουμε στο σωστό χρόνο.