Συνταγή: mamaknows
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
2-3 | 15λετπά | 45λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
2-3 | 15λετπά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
45λεπτά |
Συστατικά
- 1 κομμάτι Φιλέτο Στήθος Ελαιοπουλάκι
- 3 κολοκυθάκια
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 12-14 τοματίνια
- 3 κ.σ. ελιές κομμένες
- λίγη φέτα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγη ρίγανη
- ½ λεμόνι χυμού
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Πλένουμε, κόβουμε στη μέση τα κολοκυθάκια και αφαιρούμε τη σάρκα τους.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε στο καθένα λίγο ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Βάζουμε σε τηγάνι που έχει ζεσταθεί καλά σε μέτρια φωτιά το στήθος με λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
- Το ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Κλείνουμε το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το ψήνουμε για 8-10 λεπτά ακόμα.
- Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κυβάκια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο.
- Μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα τοματίνια, τις ελιές, τη ρίγανη και το χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
- Μόλις είναι έτοιμη η γέμισή μας γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα πασπαλίζουμε με λίγη φέτα το καθένα.
- Τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.