Συνταγή: mamaknows

Κολοκυθάκια γεμιστά με κοτόπουλο,τοματίνια,ελιές & φέτα
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κολοκυθάκια γεμιστά με κοτόπουλο, τοματίνια, ελιές & φέτα
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
2-3 15λετπά 45λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
2-3 15λετπά
Χρόνος Μαγειρέματος
45λεπτά
Οδηγίες
  1. Πλένουμε, κόβουμε στη μέση τα κολοκυθάκια και αφαιρούμε τη σάρκα τους.
  2. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε στο καθένα λίγο ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
  3. Βάζουμε σε τηγάνι που έχει ζεσταθεί καλά σε μέτρια φωτιά το στήθος με λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
  4. Το ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Κλείνουμε το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το ψήνουμε για 8-10 λεπτά ακόμα.
  5. Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κυβάκια.
  6. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο.
  7. Μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα τοματίνια, τις ελιές, τη ρίγανη και το χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
  8. Μόλις είναι έτοιμη η γέμισή μας γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα πασπαλίζουμε με λίγη φέτα το καθένα.
  9. Τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.