Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

votes: 0
Βαθμολογία: 0
You may also like…:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Φιλετίνια κοτόπουλου πανέ με λαχανικά και dip μουστάρδας
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας Χρόνος μαγειρέματος
4 15λετπά 20-22λεπτά
Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας
4 15λετπά
Χρόνος μαγειρέματος
20-22λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
οδηγίες
  1. Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
  2. Στα τελευταία 4 λεπτά προσθέτετε τις κυπριακές πίτες για να ζεσταθούν και αυτές. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μπρόκολο σε μικρές φούντες και τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος.
  3. Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε το μπρόκολο για 4-5 λεπτά.
  4. Σουρώνετε το μπρόκολο, το κρυώνετε ελαφρώς με τρεχούμενο νερό, το τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με τα τοματίνια, το καλαμπόκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  5. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dip μουστάρδας, το γιαούρτι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε τα φιλετίνια κοτόπουλου με τα λαχανικά, το dip και την κυπριακή πίτα κομμένη σε μπαστουνάκια.