Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4 | 15λετπά | 20-22λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 15λετπά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20-22λεπτά |
Συστατικά
- 1 συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
- 400 γραμμάρια μπρόκολο
- 200 γραμμάρια τοματίνια
- 150 γραμμάρια καλαμπόκι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- Χυμό από ½ λεμόνι
- 2 κυπριακές πίτες
- Για το dip μουστάρδας:
- 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες
- 80 γραμμάρια μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
- Στα τελευταία 4 λεπτά προσθέτετε τις κυπριακές πίτες για να ζεσταθούν και αυτές. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μπρόκολο σε μικρές φούντες και τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος.
- Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε το μπρόκολο για 4-5 λεπτά.
- Σουρώνετε το μπρόκολο, το κρυώνετε ελαφρώς με τρεχούμενο νερό, το τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με τα τοματίνια, το καλαμπόκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dip μουστάρδας, το γιαούρτι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε τα φιλετίνια κοτόπουλου με τα λαχανικά, το dip και την κυπριακή πίτα κομμένη σε μπαστουνάκια.